محل لوگو

اموزش حرفه ای شیرینی خوشمزه ناپلئونی


بی بی اشپز

#شیرینی_ناپلئونی 

 

خمیر هزارلا ۱بسته 

خامه قنادی ۴۰۰ گرم 

خرده های خمیر بمیزان لازم 

پودرقند و پودر پسته برای تزیین(درصورت تمایل)

 

یک بسته خمیر هزار لا رو بذارین تو دمای محیط که یخش آب بشه.

بشکل دلخواه برش بزنین،رو سینی فر کاغذروغنی بندازین و شیرینی ها رو بچینین.بذارین داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه برای حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت(دما و زمان برای فرهای مختلف متفاوته)

از فر که در آوردین بذارین کاملا خنک بشه بعد ۴۰۰ گرم خامه قنادی رو(من مارک بن سا استفاده میکنم)فرم بدین(دقیقا ۵دقیقه ای شایدم کمتر فرم میگیره) 

شیرینی های من ضخامتشون زیاد بود برای همین با چاقو لایه هارو نازک تر کردم و بینش رو خامه زدم.

اضافه های خمیر رو هم پودر کردم و روی شیرینی یکم خامه مالیدم(برای اینکه خورده ها بهش بچسبند)روی شیرینی پاشیدم بعد ی مقدار خیلی کم روشون پودر قند الک کردم گذاشتم یخچال برای چند ساعت تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشه.

میتونین برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشین.

 

  انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 89

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما